« Einde verhaal | Hoofdmenu | Gengske »

08 februari 2013

Nieuw vergrootglas

Tom_De_Louw

Hoi!

'Overactief', noemde burgemeester Wobine Buijs mijn voorganger afgelopen zaterdag in onze krant. In de twee jaar dat Dan Wildeman hier scherpe humor afwisselde met rake klappen, heeft hij de Osse politiek onder een vergrootglas gehad. Zijn eigen vergrootglas, met de hem zo eigen kijk op alles wat met de stad te maken had.

Nu ben ik aan de beurt. Geboren in het Sint Anna, opgegroeid in de Ruwaard, gevoetbald bij de voetbalclub daar en getennist bij TOZ. Mijn schooldiploma haalde ik op het Maasland en bij Fellini's op de Eikenboomgaard dronk ik op vrijdagavond mijn biertjes. Een Ossenaar dus. Sinds 2005 werk ik voor het Brabants Dagblad. Eerst als correspondent in Oss, later als politiek verslaggever van Uden en achtergrondverslaggever in Den Bosch. Nu, ruim een jaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, ga ik me elke dag bezighouden met de stad waar ik groot werd.

Minstens één keer per week ga ik mijn blog aanvullen. In de krant zal ik zo objectief mogelijk verslag doen van alles wat er in Oss gebeurt, op deze plek gaat mijn mening doorklinken over de dingen in de raadszaal en daarbuiten. Net zoals mijn voorganger dat deed, maar dan met een nieuw vergrootglas. Met hopelijk veel reacties van jullie.

Tot snel weer,

Tom de Louw.

Posted by Tom de Louw on februari 8, 2013 at 04:02 nm | Permalink

Reacties

Succes Tom! Wij,voornamelijk ik als oud- maar nog steeds volgend Ossenaar, zien je column tegemoet!

Geplaatst door: Yvonne&F. | 8 feb 2013 16:57:53

Hallo Tom, ook ik als geboren en getogen Ossenaar heet ik je welkom op je eigen blog ! Je valt met de neus in de boter: aanloop naar de verkiezingen. Of gaan we weer in de vertraging?In ieder geval veel succes en plezier. Ben benieuwd naar jouw visies op het Osse politieke gebeuren.

Geplaatst door: Gé Wagemakers | 14 feb 2013 11:35:55

Hallo Tom,

Wat een schandalig blog heb je over Ajax geschreven.
Je hebt je TOTAAL niet verdiept in de materie.
Je komt TOTAAL niet met feiten.
Kortom: Je lult maar wat over de reputatie van Ajax-fans (ook hier: Geef eens voorbeelden (o nee, want die zul je wel niet hebben)
Dus ook hierbij daag ik je uit: Kom eens met onderbouwde feiten zoals het een goed journalist betaamd. Zoiets als hoor en wederhoor als je weet wat dat betekent.
De objectiviteit in je column is ver te zoeken. Dat nieuwe vergrootglas waar je het overhebt is blijkbaar nu al aan vervanging toe.

Geplaatst door: De klok en de klepel | 10 aug 2013 00:03:23

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.